FAQ items aan het laden...
FAQ items aan het laden...

OVER STEENDIJK INFRASERVICE B.V.

Steendijk Infraservice B.V. doet meer dan de naam doet vermoeden. Wij gaan moeilijke aanvragen niet uit de weg, maar streven ernaar iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daardoor actief binnen een brede markt. Dit loopt uiteen van (semi-)overheden en internationale aannemers tot particulieren.

Een goede manier van ondernemerschap heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de samenleving. Steendijk Infraservice streeft ernaar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

KLANTGERICHT

Efficiëntie is bij Steendijk Infraservice B.V. een sleutelwoord. In de jaren van activiteit is ondertussen een uitgebreid netwerk van mensen en materieel ontstaan. De effectieve planning zorgt ervoor, dat dagelijks een tiental mensen met de juiste machine op de goede plaats komt. Wij streven er altijd naar op een zo accuraat mogelijke manier de klant van dienst te zijn. De machines die bij ons worden ingezet, zijn voorzien van de nodige aanpassingen om zo snel, efficiënt en veilig mogelijk te werken, zodat de continuïteit van de werkzaamheden wordt bevorderd. Indien gewenst, worden aanpassingen in een moderne eigen werkplaats of soms zelfs op locatie uitgevoerd.

ACTIVITEITEN

Steendijk Infraservice B.V. maakt gebruik van kwalitatief goed materieel om zo hoge kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs te leveren. De machines worden naar behoefte ingezet op eigen projecten en projecten van derden.

Lees meer

MATERIAAL

De tractoren en machines die bij ons worden ingezet, zijn voorzien van de nodige aanpassingen om zo snel, efficiënt en veilig mogelijk te werken, zodat de continuïteit van de werkzaamheden wordt bevorderd. Indien gewenst, worden aanpassingen in een moderne eigen werkplaats of soms zelfs op locatie uitgevoerd.

Lees meer

FLEXIBILITEIT

Steendijk Infraservice B.V. doet meer dan de naam doet vermoeden. Wij gaan moeilijke aanvragen niet uit de weg, maar streven ernaar iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contact opnemen